Nieuws

Nieuwsbrief 23 juli 2018

Levertijden...

In onze nieuwsbrief van 2 weken terug is er al gesproken over levertijden. Inmiddels hebben we concreet een aantal sorteringen waarvoor we in 2018 geen nieuwe bestellingen meer kunnen accepteren.
Het betreft:
- WF Caprice Merlot WCMRZW ( een alternatief zou onze WCMRZW-B Pacaya kunnen zijn).
- WF Caprice Tambora WCMA-B ( een alternatief zou onze WCMOA-B Salina kunnen zijn).
- WF Caprice Syrah WCMPD ( een alternatief zou onze WCMA Tornado kunnen zijn)
- WF Caprice Vulsini WCMPD-B ( een alternatief zou onze WCMOA-B kunnen zijn).

Enkele tips om de kans op 'mis' grijpen te verkleinen bij bestellingen:

  • Zorg altijd voor een correct leveringsschema. Om een juiste productieplanning te kunnen maken is het voor ons noodzakelijk om te weten hoevéél stenen wannéér nodig zijn. Hieronder een voorbeeld van een correct ingevuld leveringsschema. Let op: een correct leveringsschema betekent nooit dat alle stenen voor het project uit dezelfde productiecharge komen! 
  • Een correct leveringsschema betekent ook tussentijdse checks of een leveringsschema nog actueel is. De verantwoordelijkheid hiervan ligt bij U/ de aannemer.
  • Roep ruim van te voren af. Het komt nog regelmatig voor dat een transporteur onaangekondigd stenen komt afhalen. Wij raden u aan om minimaal 24 uur van te voren de afroep/ bestelling in te sturen.
  • Mail bestellingen naar het goede e-mailadres: info@capricebaksteen.nl

We helpen u graag met vragen over beschikbare voorraad, levertijden, etc. U kunt ons kantoor breiken op 088-0103100 van maandag t/m vrijdag, 08:00 uur tot 17:00 uur.  

Correct ingevuld leverschema

Openingstijden rondom de bouwvak

Openingstijden tijdens de bouwvak blijven ongewijzigd:

Expeditie: Maandag t/m vrijdag van 07:00 uur tot 16:45 uur (vrachtwagens die door ons geladen moeten worden moeten vóór 16:00 uur binnen zijn)

Kantoor: Maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 17:00 uur.  

Neem contact op Bekijk onze producten